ESTRENEM CARTA DE VINS


Per celebrar l’arribada de la primavera i coincidint amb la sortida al mercat de la majoria de vins del 2015, a La Creperia, com cada any, hem renovat la nostre carta de vins.

El motiu de la renovació anual de la nostra oferta de vins i caves, és poder oferir als nostres clients una variabilitat constat i facilitar així, el coneixement de nous productes sense oblidar-nos dels clàssics més consagrats. Per aconseguir-ho, disposem d’una barreja entre els millors Cellers amb molts anys de tradició vinícola i d’altres Cellers més petits i novells que estan fent-se un nom dins del món de l’enologia.

La nostra oferta de vins està composada per més de 40 referències repartides entre 12 Denominacions d’Origen, donant sempre prioritat al producte de proximitat i potenciant el meravellós producte que és fa al nostre país.
Dins les 12 DOs que composen la nostre carta, destaquen els productes fets a Catalunya i en major mesura, la DO Pla de Bages. Creiem fermament en els productes que es fan a la nostre comarca tant de menjar com de beure, productes amb segell de Km 0 i de proximitat, i per aquest motiu, tenim representats 11 Cellers de la DO Pla de Bages que ens aporten més de 20 referències entre vins blancs, rosats, negres i caves.

També oferim una àmplia oferta de vins a copes que anem renovant setmanalment.

Si sou uns apassionats del vi, no dubteu en passar-vos per La Creperia i segur que la nostre carta de vins us sorprendrà.